Massana

Made in Barcelona

Centro Textil Massana is een familiebedrijf dat kleding ontwerpt, produceert en verkoopt, en haar topproducten richten zich op Loungewear-artikelen voor mannen, vrouwen en kinderen. Een andere belangrijke lijn is bovenkleding voor mannen en vrouwen die op de markt worden gebracht onder het merk Massana-MSN. Massana heeft momenteel een verkoopnetwerk met meer dan 70 vertegenwoordigers in Spanje en 25 in Europa. Het heeft ook distributeurs in Rusland, Mexico, Canada, Zuid-Amerika, Noord-Afrika, Arabische landen, China en Hong Kong.

Al meer dan 50 jaar richt onze filosofie zich op het voldoen aan de behoeften van de markt op het gebied van ontwerp, prijs en kwaliteit, en we streven er altijd naar om ons aan te passen aan verzoeken van klanten. Ons team werkt al vele jaren samen met het bedrijf en streeft ernaar om continu te verbeteren, vanuit elke afdeling, om klanten de beste service te bieden en te innoveren met nieuwe stoffen en ontwerpen die ook comfortabel zijn.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »