Verzenden & retourneren

Leveringen

Wij bezorgen in Spanje, België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk

Riptidemen / My underwear verbindt zich ertoe de bestellingen op de site te verwerken zolang de voorraad strekt en binnen de beperkingen die in deze voorwaarden zijn geformuleerd.
De levering van het bestelde artikel gebeurt op het door de klant opgegeven adres. De gekozen bezorgmethode / gekozen land beïnvloedt de levertijd.
De leveringstermijn wordt pas van kracht na ontvangst van de betaling. We streven naar een zo kort mogelijke levertijd. De levertijd is minimaal 1 dag en maximaal 30 dagen na ontvangst van de betaling voor levering.

Elke levering wordt aangekondigd via e-mail. De levering gaat vergezeld van een leveringsbon of factuur, waarop ook de details van de geleverde goederen worden getoond.

Hoewel Riptidemen / My Underwear ervoor zorgt dat de bestelling binnen de kortst mogelijke tijd wordt verwerkt, is de leveringstermijn 30 dagen na betaling, een streefperiode en louter indicatief. Riptidemen / My Underwear kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering van de producten of diensten, noch voor de schade die daaruit zou kunnen voortvloeien.

Hoeveel kost de levering?

Verzendkosten naar België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje worden bepaald door de officiële Postprijzen (prijzen van verzending met track code kunnen verschillende zijn van land tot land. Track code is gestuurd door BPost zelf, Riptidemen / My underwear is niet veranwordelijk voor het niet receptie van de tracking code)

Omruilen

Je kunt je bestelling alleen binnen 14 dagen na betaling ruilen of retourneren, volgens de Algemene Voorwarden van ons. Stuur e-mail voor de retourneren van de goederen naar [email protected] met de redden van omruilen. 

1.Het product moet ongeopend worden geretourneerd, met de originele labels en originele verpakking.

Wordt onder geen enkele omstandigheid teruggenomen
- gebruikte, versleten, gewassen, bevuilde, beschadigde of incomplete items

De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant
We kunnen de terugbetaling weigeren zolang we de geretourneerde goederen niet hebben ontvangen.
Je kunt je pakket retourneren via de post of een ophaalpunt bij jou in de buurt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »